Kinek ajánljuk? | Krisztina Apartman

Kinek ajánljuk?

 

Vegyük sorra, milyen típusú embereknek kiváló az apartmanunk. Ha valamelyik kategóriában magára ismer, itt a helye!

 

„A Nagycsaládos”

Imádja, ha gyermekei és párja körében töltheti el a legtöbb időt, a közös családi programok mindig felvillanyozzák? Tökéletes helyen jár! Az óriási kertben közösen süthetnek szalonnát, grillezhetnek, bográcsozhatnak, tollas-labdázhatnak, hintázhatnak. A teraszon hatalmas társasjáték csatákat lehet vívni, és nem utolsó sorban, esténként a külön kétágyas szobában a szülők is nyugodtan élvezhetik a nyaralás mámorát.

A Nagycsaládos

A Nagycsaládos

 

„Haverokkal Lazulós”

A nyaralás akkor fenomenális, ha a haverok is ott vannak? A legjobb ötletek a közös iszogatások során születnek meg, és minden sokkal viccesebbnek tűnik, ha a barátok is részesei a történéseknek? Nálunk nagyobb baráti társaságnak is van helye, akár 6 (+1) fő is kényelmesen elfér apartmanunkban. A teraszon lévő kerti bútort roskadásig lehet pakolni málnaszörppel, és már mehet is az alapozás. Mivel a központban helyezkedünk el, bárhonnan 5-10 perc alatt visszatalálsz a szállásra (attól függ, 2 lábon vagy négykézláb teszed e meg az utat). Ha igénylitek, még a reggelivel sem kell bajlódni, csak szólni Ági néninek, és beszerzi nektek a finomabbnál finomabb falatokat, mire kinyitjátok a szemeteket! ;)

 

Haverokkal Lazulós

Haverokkal Lazulós

„A Kert Szerelmese”

Kert nélküli lakásban él, és nagyon érzi a természet hiányát? Bármit megtenne azért, hogy egy órát napozgathasson odakint, vagy kerti sütögetést szervezzen? Szeret gyönyörködni a természetben? Jó helyen jár! 630m2-es, parkosított udvarunkon kerti tó (halacskákkal), kerti sütöde, napozóágy, hintaágy is megtalálható, illetve szépen ápolt, hatalmas területű gyep borítja a talajt. Gyümölcsfák, virágok, bokrok…”a kert szerelmese” az, aki órákon át képes gyönyörködni mindebben, és nálunk teljes mértékben kiélheti az ilyen irányú vágyait!

A Kert Szerelmese

A Kert Szerelmese

 

„A Szakács”

A vérében is receptek folynak, és ha kültéri főzőcskére kerül sor, mindig az Ön kezében van a fakanál? Egy vörösboros marhapörkölt bográcsban, esetleg egy fokhagymás-tejfölös pácban érlelt, majd kerti grillen kisütött vacsora gondolatától rögtön izgalomba jön? Akkor bizony itt a helye, ez az Ön Kánaánja! Kertünkben kemence, kerti grill, és tűzrakó hely is található, melyen nem csak bográcsozni, hanem szalonnát sütni is tud családjával.

A Szakács

A Szakács

 

„A Fürdőbolond”

A víz szerelmesének érzi magát? Mindegy, hogy tengerpart, tó, medence, csúszdapark, ha szerepel a programok között a víz szó, egyből mosolyra húzódik a szája? Medencét (még :)) nem építettünk az udvarunkba, viszont a Gyulai Várfürdőhöz olyan közel helyezkedünk el (3-4perc séta), hogy egészen biztosan nem fog útközben megfordulni a fejében az a gondolat, hogy „mikor érünk már oda?”

A Fürdőbolond

A Fürdőbolond

 

„A Nyugalmasan Nyaraló”

Csendes, kellemes, idilli környezetre vágyik, hiszen úgy tud csak igazán kikapcsolódni? Nem vonzzák a nagy fesztiválok, de sétálgatni, kártyázni annál inkább szeret? Egy jó beszélgetés kellemes környezetben feledteti Önnel a hétköznapok egyhangúságát? Itt a helye! Apartmanunk egy csöndes kis utcácskában foglal helyet Gyula szívében, így minden könnyen és gyorsan elérhető. Emellett már maga a kert is rengeteg lehetőséget rejt magában, rossz idő esetén pedig a családias hangulatú apartman nyújt menedéket, és tartogat rengeteg vidám percet Önnek és családjának.

A Nyugalmasan Nyaraló

A Nyugalmasan Nyaraló