Elhelyezkedése | Krisztina Apartman

Elhelyezkedése

 

Apartmanunk egyik hatalmas előnye a fantasztikus elhelyezkedése. Vegyük sorra, miért is jó Önnek közlekedési szempontból, ha nálunk száll meg! (Mivel mindenhez nagyon közel helyezkedünk el, a távolságokat kényelmes sétára vonatkoztatott percekben adjuk meg.)

 

  • Mindössze egy karnyújtásra van a híres Gyulai Vár, ahol rendezvények tömkelegével várják egész évben a turistákat (2-3 perc séta). A rendezvényzáró tűzijátékokat is mindig a vár tetejéről lövik ki.
  • Emellett egész nyáron mind a Gyulai Várban lévő Várszínpadon, mind a vár melletti Csónakázó tavon felállított Tószínpadon kulturális rendezvények, színielőadások várják a látogatókat. (2-3 perc séta)
  • Nem hagyhatom ki a sorból a Várfürdőt sem, melynek egyik igen frekventált bejárata a Várral srégen szemben helyezkedik el, így szintén karnyújtásra, mindössze 3-4 perc sétára található az apartmanunktól. Ez lesz az első nyár (2014), amikor először üzemel a nemrégiben megnyitott csúszdapark is, kicsik és nagyok örömére.
  • Gyula város Centruma, a sétálóutcával, Hamburger Bárral, szökőkutakkal, szórakozó helyekkel, éttermekkel, cukrászdákkal, bárokkal övezett területe 4-5 percre található az apartmanunktól.

A térképen Ön is szemrevételezheti, hogy amit mondunk, az bizony úgy is van. Kattintson a képre!

Móricz Zs.u.5 = Krisztina Apartman

Kattintson a képre!

Mint írtam az elején, fantasztikus az apartmanunk elhelyezkedése, és ez bizony nem csak azt takarja, hogy mindenhez közel van, hiszen ez egy szálláshelynél alapelvárás. Tudja, mi igazán fantasztikus benne? A csend. Nincs autózaj, az egyirányú utcának köszönhetően alig halad el egy-két kósza jármű a ház előtt. Objektíven is átgondolva, ez az ideális szálláshely, ha valódi pihenésre vágyik!