Berendezés, elrendezés | Krisztina Apartman

Berendezés, elrendezés

 

Az apartmanról – képekben

 

Az apartman 72m2 alapterületű, családi házunk felső szintjén helyezkedik el, természetesen külön, zárható feljárata van, amit az udvarról lehet megközelíteni, és nem elhanyagolható módon még rendkívül hangulatos is.

Feljárat az apartmanhoz

Kattintson a képre!

Fent kis terasz is található, kerti bútorral felturbózva, mely egy jó beszélgetés, iszogatás, társasjátékozás helyszíne lehet a kellemes nyári estéken.

Az apartman terasza

Kattintson a képre!

 

Egy jól felszerelt, amerikai típusú konyha is van az apartmanon belül. (Mikró, gáztűzhely, kávé- és teafőző, kenyérpirító, melegszendvics sütő, hűtőszekrény, edények, étkészlet, evőeszköz készlet, pohárkészlet, kávéskészlet stb. található benne). Így ha főzőcskézni támadna kedve a nyaralás alatt, nálunk minden eszközt megtalál hozzá. Ha mégis úgy érzi, hogy valami hiányzik, csak szóljon, és mi beszerezzük!

 

A nappali tágas, a benne lévő kényelmes ülőgarnitúrán jókat lehet szundítani egy finom ebéd után. A televízió is a nappaliban foglal helyet.

 

A fürdőszoba mindig igényes, tiszta, kifejezetten ügyelünk a higiéniára, csak úgy adjuk ki az apartmant, ahogy mi is meg szeretnénk kapni vendégként. Vendégeink gyakori kérdésére itt is válaszolva: természetesen biztosítunk frissen kimosott törölközőt, kéztörlőket, mindig van folyékony szappan és WC papír is. (Ez hasznos információ tud lenni, amikor helyhiánnyal küzdünk a bepakolás során). Emellett egy különálló WC-vel is rendelkezik az apartman.

DSC_1053

 

Két hálószoba tartozik az apartmanhoz, egy kisebb (2 ágyas), és egy nagyobb (4 ágyas). Az igazat megvallva mindkét szoba alapterülete egyforma, a kisebb mindössze amiatt kisebb, mert egy (Hölgyek, figyelem!) hiper-szuper gardrobe szoba is található benne. :)

A négyágyas háló

Kattintson a képre!